lördag 13 juni 2009

IPO tävling i Varberg

Idag bestämde vi oss för att åka till Varberg för att titta på en IPO tävling där Thorvald, Jessica och Ulf tävlade med sina hundar, och det gick riktigt bra för dom allihop! Thorvald fick 100 poäng i spåret och så mycket bättre kan det ju inte bli...... :-), han låg över 90 även på dom andra grenarna. Åter igen en mycket givande dag med trevligt sällskap :-). Jag bara längtar till att jag och Uffe har kommit så långt så vi också står där ute på planen.

I torsdags var det träning igen hos Thorvald. Jag och Uffe körde på med "haka" och Thorvald tyckte att det såg riktigt bra, så det är bara att fortsätta traggla och få upp lite mer förväntan, så ska nog även vi bli ett bra ekipage så småningom. Fick även träffa Uffes kullbror Urban. Dom var lika i sättet men inte så himla mycket i utseendet, han var ljusare och större än Uffe.

Björn fick mycket hjälp av Thorvald med Wilmas platsliggning och det snabbt bra resultat, det kommer nog att gå ganska snabbt så har dom en perfekt platsliggning :-). Ser även mycket bättre ut i dom andra momenten som också har varit lite problematiska.

Nu ikväll har vi ätit havskräftor som vi fick nykokta av min pappa :-) Det är tur att man har en så bra pappa som tänker på sin dotter.....havskräfor är nämligen det bästa jag vet och har varit det sen jag var liten. Det är en helt annan smak när pappa har köpt dom färska från fiskebåtarna i Lerkil och sedan kokat själv. Det slår att köpa färdigkokta från en fiskaffär med hästlängder.
Till efterrätt blev det jordgubbar och grädde....finns det något bättre på sommaren....?

Ha en underbar kväll o ta hand om er!
Kram Linda o Uffe

1 kommentar:

  1. hej på er, det dröjer inte länge innan ni tävlar med den fina stöttningen ni har, Pajaz har varit i Angered och kollat in lite lydn tävl och konstaterat att det dröjer ett tag till. Vilken lyx och vilken go pappa, det är dej "väl unnat" som du sliter med både hund och jobb och lite med Björn, fniss. Vi ses snart.

    SvaraRadera