fredag 7 augusti 2009

Wilma är frisk...

....thank you for that!! Känns otroligt skönt att kunna skriva att Wilma är frisk.....iallfall i sitt skelett. Däremot har hon lite korta och stela muskler, men det är bra mycket bättre och lättare att åtgärda än en trasig rygg :-). Vi var iväg på ultraljud för att ta reda på vad det var för rund sak som man såg på röntgen....det var lite nervöst när man gick in, men vi fick ganska snart reda på att det var mjälten som ligger lite konstigt på Wilma, vilket den kan göra på hundar. Vi gick med lätta steg ut där ifrån, men den friskförklarad Wilmis :-).

Det har verkligen varit en speciell vecka där man har gått från förtvivlan till hopp och sedan tillbaka till förtvivlan. Men nu har vi kollat upp henne ordentligt iallfall - och hon är en frisk livlig schäfer med lite spända muskler :-). Ibland är marginalen från 1 till 100 verkligen liten.....men jag är så glad och tacksam för att det gick så bra denna gången, trots att det har varit en jobbig vecka med mycket tankar.

Ett jättestort tack till Sara (kennelmamma) som kom ner till Partille när vi gjorde röntgen och var med oss. Det betydde jättemycket och kändes otroligt skönt! Tack Sara du är bäst!!

Hade ju planerat att det skulle bli en del hundträning denna veckan, men så har det inte blivit - fokus har ju varit lite annat.....

På måndag är det dags för jobb igen, känns ganska okej ändå - hade inte varit fel att vara ledig lite till...men men man måste ju ha mat på bordet ;-)

Kram på er och ta hand om er!
Linda och Uffe

2 kommentarer:

  1. Otroligt skön läsning att syster yster är frisk.
    Syster Kira

    SvaraRadera
  2. Hej Linda. Det här var ju härligt. Har tänkt på er & undrat hur det har gått. Skall ni träna henne på något extra sätt nu. Så musklerna blir utsträkta då? Förstår att det inte har blivigt riktigt så mycket träning som ni hade planerat. Men man måste ju ha fokus på rätt ställe som sagt var. Kram på er // Faster

    SvaraRadera